Claudia Janssen

Claudia Janssen

 

Claudia is sinds 1997 werkzaam als advocaat, waarvan ruim 17 jaar bij een gerenommeerd (internationaal) advocatenkantoor (Loyens & Loeff) en sinds 2015 onder de vlag van een eigen kantoor. Zij was één van de oprichters van het corporate & commercial boutique kantoor in Rotterdam (Quint Legal) (2015-2018) en is vanaf 2019 partner bij Sørensen Advocaten.

 

Claudia is gespecialiseerd in (internationaal) contractenrecht, privaatrechtelijk (installatie)bouwrecht en commercial litigation. Zij heeft ruime ervaring opgedaan ten aanzien van complexe nationale en internationale construction & engineering projecten (zoals design & build, turnkey, EPC, UAV-GC, Fidic), bouwgeschillen en commerciële contracten (distributie, SLA’s, licenties, algemene voorwaarden). Claudia is lid van de Vereniging voor Bouwrecht, Vereniging voor Bouwrecht Advocaten en Vereniging voor Procesrecht.

 

Als eigentijdse en toegankelijke advocaat helpt Claudia ondernemers en ondernemingen verder bij het realiseren van hun internationale ambities. Cliënten zeggen over Claudia dat zij to the point en enthousiast is, dat haar praktische adviezen begrijpelijk zijn geschreven en dat haar aanpak gericht is op concrete oplossingen, ook waar anderen die misschien niet zien.