EMPLOYMENT LAWYER ROTTERDAM

Sørensen Advocaten provides you a clear advice on employment law, corporate law and commercial law.
We work quickly and with the focus on the best result, this can often also be done through mediation. Questions related to employment law, corporate law or commercial law? It is our pleasure to assist you.

Employment law Corporate law Mediation
draaitrap e1454497291418
EMPLOYMENT AGREEMENT

We are experts in assessing, drafting and optimizing employment agreements

Employment law

Our specialties are not limited to, but include:

CLIENTS

We assist companies and entrepreneurs (both national and international), their shareholders, individual directors and employees.

PUBLICATIONS

Our lawyers in the media

LEGAL STRUCTURE

High quality legal services combined with personal dedication are our priority.

CONTACT

Please feel free to subscribe to our newsletter. Please contact us by phone or email or visit our offices in Rotterdam.

Why the best lawyer in Rotterdam?

That’s why Sørensen Advocaten employment, corporate and commercial law

Sørensen Advocaten is one of the oldest and most reputable boutique law firms based in Rotterdam. As a dedicated and experienced team, we are top specialists on employment law, corporate law and commercial law and provide advice and legal assitance at a wide range of issues related to these fields of law.

We represent entrepreneurs, companies (domestic and foreign), their stakeholders, directors and key executives. We stand out in acting decisively and quickly achieving the best possible and practical solution. We are pleased to be of assistance.

vierkant kubus

REFERENCES

We assist companies and entrepreneurs (both national and international), their shareholders, individual directors and employees.

SØRENSEN|ADVOCATEN
4.9
Based on 43 reviews
powered by Google
Sheryl LimburgSheryl Limburg
13:49 24 Jun 24
Plezierig en kundig bureau met een daadkrachtige en duidelijke manier van werken en menselijke omgang. Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking hetgeen mij heeft geholpen om de case goed af te kunnen sluiten en daarmee ruimte heeft gegeven om verder te gaan.
Heleen van TholenHeleen van Tholen
14:58 21 Jun 24
Zeer kundig bijgestaan door Yvonne Sörensen. Helder advies, luistert goed naar cliënt, snel en geeft fijne steun.
Kim WillemseKim Willemse
16:03 17 Jun 24
Martina heeft mij zeer vakkundig en prettig begeleid bij de totstandkoming van mijn vaststellingsovereenkomst. Ze is professioneel, daadkrachtig, doortastend, heeft verstand van zaken en communiceert goed. Ze wist goed om te gaan met de stroeve samenwerking met mijn werkgever en kon door haar sterk oplossend vermogen tot een geschikte oplossing komen voor alle betrokken partijen.
Hasnija JasicHasnija Jasic
09:00 10 Jun 24
Mijn ervaring met het kantoor Sorensen was uitstekend! Ik kan Sorensen Advocaten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan een deskundige en betrouwbare arbeidsrechtadvocaat. Mevrouw Sorensen heeft een schat aan kennis en expertise op het gebied van arbeidsrecht.Dankzij het deskundige advies voelde ik mij vanaf het eerste contact gehoord, begrepen en enorm ondersteund.De communicatie was uiterst overzichtelijk en efficiënt. Ik ben gedurende het hele proces goed geadviseerd.Hartelijk dank voor de geweldige ondersteuning en vertrouwen, professionele service en uitstekend resultaat!
David MaroaDavid Maroa
15:36 31 May 24
Yvonne onderscheidt zich als een voortreffelijke juridische raadgever. Gedurende onze interacties in het rechtsdomein was het haar prompte en doeltreffende telecommunicatie die opviel, waarbij zij meteen relevante en weloverwogen antwoorden formuleerde op complexe juridische vraagstukken. Haar vermogen om diepgaand psychologisch inzicht te koppelen aan juridische expertise is opmerkelijk, waardoor zij de onderliggende emoties en drijfveren van betrokken partijen feilloos interpreteert en hierop strategisch inspeelt met geëigende oplossingen. Yvonne plaatst groot belang bij het verkrijgen van inzicht, het faciliteren van mediationprocessen, en het streven naar wederzijds acceptabele of rechtvaardige uitkomsten. Het verdient benadrukking dat haar constante beschikbaarheid en de synergie met haar voortreffelijke team haar professionele capaciteiten verder versterken. Haar expertise wordt met klem aanbevolen.
Hans PropHans Prop
17:54 05 Oct 23
Sorensen heeft mij erg professioneel begeleid bij de overeenkomst ter beëindiging van mijn 33 jarig dienstverband. In een emotionele periode, was er de nodige rust en zakelijkheid. dat was erg fijn. Daarnaast houdt men rekening met de persoonlijke omstandigheden waardoor er sprake is van balans en samenhang.Meer aan gehad dan ik vooraf mocht vermoeden.Heb je een arbeidsconflict... twijfel niet en betrek hen erbij!
Erick QuaarsErick Quaars
12:08 20 Sep 23
Zeer tevreden over de bijstand van mevrouw Sørensen! Dankzij haar goede adviezen en daadkrachtige optreden is snel een oplossing bereikt.
Patrick H.Patrick H.
08:17 14 Sep 23
Ten tijde van onzekerheid heb ik me vanaf het eerste contact in goede en betrouwbare handen gevoeld bij advocaat Sørensen en haar team. Dit gaf rust in een stressvolle periode. Samen zijn we op een gestructureerde en vlotte wijze tot een degelijke oplossing gekomen met de tegenpartij door een goede strategie en kennis van zaken. Zeer prettige samenwerking gehad.
Jun YeeJun Yee
07:41 11 Sep 23
Ben vakkundig geadviseerd door Martina m.b.t. een vaststellingsovereenkomst. Communicatie liep zeer vlot en straight-to-the-point. Binnen 2 werkdagen was alles zo goed als rond.
Paul van GelderenPaul van Gelderen
06:41 26 Aug 23
Yvonne combineert jarenlange ervaring met strategisch inzicht en daadkracht. Dat is een luxe combinatie.
Lies BogtstraLies Bogtstra
20:22 18 Jan 23
Ik ben uitstekend geholpen en heb goed advies gekregen
Fred DuijvenbodeFred Duijvenbode
08:36 27 Sep 22
Zeer goede dossierkennis en strategisch zeer ervaren. Heel prettig en inlevend contact.
AnAn
14:45 11 Aug 22
Heel fijn contact gehad met Sorensen advocaten. Ze hebben me deskundig te woord gestaan in een periode waarin dat nodig was. Ik ben tevreden met de uitkomst en kan dit op een positieve wijze voor mezelf afsluiten. Nogmaals bedankt!
Dick LokDick Lok
08:15 28 Jul 22
We hebben een mooie winst geboekt in een langlopend conflict. In een prettige samenwerking zijn we gekomen tot goede stukken die de rechtbank hebben overtuigd om ons 100% gelijk te geven. Karlijn en Yvonne; dank je wel!
Vincent StokVincent Stok
10:08 10 Mar 22
Ontzettend tevreden met de service. Niet alleen qua resultaat, maar ook qua begeleiding in het proces, de duidelijke communicatie en continu snel antwoord op eventuele vragen. Super!
Peter OosterwalPeter Oosterwal
16:18 18 Jan 22
Opnieuw een super ervaring met Yvonne Sorensen, haar betrokkenheid, kennis en humor zorgen dat het bijna leuk gaat worden.
Roel vd VeldeRoel vd Velde
10:14 16 Nov 21
Uitstekende service en fijn contact.Aanrader
Nick Van Der WerfNick Van Der Werf
09:48 24 Nov 20
Dankzij de expertise van Sorensen advocaten binnen het arbeidsrecht heb ik een zeer waardevolle jurist ervaren waarbij ik met vol vertrouwen mij heb laten vertegenwoordigen en dankbaar ben voor de samenwerking.
XanderXander
09:55 23 Oct 20
Ik ben erg goed geadviseerd en bijgestaan door Sørensen Advocaten, zeer professioneel. Een goede benadering van de zaak en prettige communicatie.
IZX ConsultancyIZX Consultancy
06:33 22 Oct 20
Ik ben erg tevreden, met Sorensen advocaten zeer snelle afwikkeling van zaken met kwalitatief resultaat . Goed bijgestaan in mijn arbeidsovereenkomst en vaststellingsovereenkomst met raad en advies professionele afhandeling met wederpartij eerlijk ,betrouwbaar en vakkundig.
Wendy KrijnenWendy Krijnen
18:03 19 Oct 20
Mijn ervaringen met Sorensen Advocaten zijn zeer positief. Zij zijn zeer ervaren en hebben altijd direct een oplossing. Zij maken de zaak direct eigen. Goede communicatie, ook Engelstalig.
Lydia BoktorLydia Boktor
15:19 28 Jun 20
Super fine lawyer. Knew my situation and offer options.
Lissa SluyterLissa Sluyter
12:01 13 May 20
because of corona only contact by mail and telephone.but good communication and customer-friendly good help.
Matthijs KoornMatthijs Koorn
09:37 14 Dec 19
Yvonne is een kei in haar vak. Communicatie met haar en haar team verloopt soepel en uiterst professioneel. Een conflict in de arbeidsrelatie is nooit leuk maar handel het niet zelf af, schakel Yvonne en haar team in!
Monique RömkensMonique Römkens
14:25 28 Nov 19
Met een goed gevoel kijk ik terug op de juridische ondersteuning die Sörensen|advocaten me geboden heeft bij de afronding van mijn huidige arbeidsrelatie. De kennis en expertise hebben geleid tot een goed zakelijk resultaat. Daarnaast was ook de procesmatige aanpak van meerwaarde voor mij in deze hectische periode.
Karen HuizerKaren Huizer
09:06 03 Oct 19
Deskundig advies door vriendelijke personen.
Nicolas van WensveenNicolas van Wensveen
20:59 07 Aug 19
Prettig in de communicatie en deskundig advies.Raad een ieder aan zich door haar bij te staan indien de situatie zich voordoet.
Marcel MacleodMarcel Macleod
14:13 23 Jul 19
Ik kan Sorensen Advocaten bij een ieder aanraden. Snel antwoord, kennis van zaken en prettig in de communicatie.
Ron SchmitzRon Schmitz
15:38 16 May 18
Deskundige hulp en advies. Ik heb de begeleiding van Yvonne Sorensen als zeer positief ervaren. Mensen die zich afvragen over waar ze moeten wezen voor de nodige bijstand raad ik aan om hier aan te kloppen.
js_loader