Organisatie Sorensen advocaten

Organisatie Sorensen advocaten, daarom anders

Wij onderscheiden ons van andere advocatenkantoren door onze volledige focus op het arbeids- en ondernemingsrecht. Wij zijn oplossingsgericht, praktisch en snel. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen, statutair bestuurders en werknemers uit het hogere segment.

sorensen team 2019

Sørensen Advocaten: gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht

De organisatie Sørensen Advocaten is een samenwerkingsverband van de volgende (praktijk)vennootschappen van advocaten:

  • Manhattan aan de Maas B.V. (KvK-nummer: 24379615) en
  • Omega B.V. (KvK-nummer: 18044329) en
  • Lemon Legal (KvK-nummer: 62110691).

Deze (praktijk)vennootschappen verlenen hun diensten uitsluitend voor eigen rekening en risico onder toepassing van hun eigen algemene voorwaarden.

ARBEIDSOVEREENKOMST

Wij stellen arbeidsovereenkomsten op en beoordelen en optimaliseren bestaande contracten.

EXPERTISES

Onze specialismen zijn niet beperkt tot, maar houden onder andere in:

CLIËNTEN

Onze cliënten zijn nationale en internationale ondernemingen en particulieren.

PUBLICATIES

Onze advocaten in de media.

ORGANISATIE

Kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons centraal.

CONTACT

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Bel, mail of bezoek ons.

SØRENSEN|ADVOCATEN
4.9
Gebaseerd op 39 beoordelingen
powered by Google
Yvonne onderscheidt zich als een voortreffelijke juridische raadgever. Gedurende onze interacties in het rechtsdomein was het haar prompte en doeltreffende telecommunicatie die opviel, waarbij zij meteen relevante en weloverwogen antwoorden formuleerde op complexe juridische vraagstukken. Haar vermogen om diepgaand psychologisch inzicht te koppelen aan juridische expertise is opmerkelijk, waardoor zij de onderliggende emoties en drijfveren van betrokken partijen feilloos interpreteert en hierop strategisch inspeelt met geëigende oplossingen. Yvonne plaatst groot belang bij het verkrijgen van inzicht, het faciliteren van mediationprocessen, en het streven naar wederzijds acceptabele of rechtvaardige uitkomsten. Het verdient benadrukking dat haar constante beschikbaarheid en de synergie met haar voortreffelijke team haar professionele capaciteiten verder versterken. Haar expertise wordt met klem aanbevolen.
Hans PropHans Prop
17:54 05 Oct 23
Sorensen heeft mij erg professioneel begeleid bij de overeenkomst ter beëindiging van mijn 33 jarig dienstverband. In een emotionele periode, was er de nodige rust en zakelijkheid. dat was erg fijn. Daarnaast houdt men rekening met de persoonlijke omstandigheden waardoor er sprake is van balans en samenhang.Meer aan gehad dan ik vooraf mocht vermoeden.Heb je een arbeidsconflict... twijfel niet en betrek hen erbij!
Erick QuaarsErick Quaars
12:08 20 Sep 23
Zeer tevreden over de bijstand van mevrouw Sørensen! Dankzij haar goede adviezen en daadkrachtige optreden is snel een oplossing bereikt.
Patrick H.Patrick H.
08:17 14 Sep 23
Ten tijde van onzekerheid heb ik me vanaf het eerste contact in goede en betrouwbare handen gevoeld bij advocaat Sørensen en haar team. Dit gaf rust in een stressvolle periode. Samen zijn we op een gestructureerde en vlotte wijze tot een degelijke oplossing gekomen met de tegenpartij door een goede strategie en kennis van zaken. Zeer prettige samenwerking gehad.
Jun YeeJun Yee
07:41 11 Sep 23
Ben vakkundig geadviseerd door Martina m.b.t. een vaststellingsovereenkomst. Communicatie liep zeer vlot en straight-to-the-point. Binnen 2 werkdagen was alles zo goed als rond.
Paul van GelderenPaul van Gelderen
06:41 26 Aug 23
Yvonne combineert jarenlange ervaring met strategisch inzicht en daadkracht. Dat is een luxe combinatie.
Lies BogtstraLies Bogtstra
20:22 18 Jan 23
Ik ben uitstekend geholpen en heb goed advies gekregen
Fred DuijvenbodeFred Duijvenbode
08:36 27 Sep 22
Zeer goede dossierkennis en strategisch zeer ervaren. Heel prettig en inlevend contact.
AnAn
14:45 11 Aug 22
Heel fijn contact gehad met Sorensen advocaten. Ze hebben me deskundig te woord gestaan in een periode waarin dat nodig was. Ik ben tevreden met de uitkomst en kan dit op een positieve wijze voor mezelf afsluiten. Nogmaals bedankt!
Dick LokDick Lok
08:15 28 Jul 22
We hebben een mooie winst geboekt in een langlopend conflict. In een prettige samenwerking zijn we gekomen tot goede stukken die de rechtbank hebben overtuigd om ons 100% gelijk te geven. Karlijn en Yvonne; dank je wel!
Vincent StokVincent Stok
10:08 10 Mar 22
Ontzettend tevreden met de service. Niet alleen qua resultaat, maar ook qua begeleiding in het proces, de duidelijke communicatie en continu snel antwoord op eventuele vragen. Super!
Peter OosterwalPeter Oosterwal
16:18 18 Jan 22
Opnieuw een super ervaring met Yvonne Sorensen, haar betrokkenheid, kennis en humor zorgen dat het bijna leuk gaat worden.
Roel vd VeldeRoel vd Velde
10:14 16 Nov 21
Uitstekende service en fijn contact.Aanrader
Nick Van Der WerfNick Van Der Werf
09:48 24 Nov 20
Dankzij de expertise van Sorensen advocaten binnen het arbeidsrecht heb ik een zeer waardevolle jurist ervaren waarbij ik met vol vertrouwen mij heb laten vertegenwoordigen en dankbaar ben voor de samenwerking.
XanderXander
09:55 23 Oct 20
Ik ben erg goed geadviseerd en bijgestaan door Sørensen Advocaten, zeer professioneel. Een goede benadering van de zaak en prettige communicatie.
IZX ConsultancyIZX Consultancy
06:33 22 Oct 20
Ik ben erg tevreden, met Sorensen advocaten zeer snelle afwikkeling van zaken met kwalitatief resultaat . Goed bijgestaan in mijn arbeidsovereenkomst en vaststellingsovereenkomst met raad en advies professionele afhandeling met wederpartij eerlijk ,betrouwbaar en vakkundig.
Wendy KrijnenWendy Krijnen
18:03 19 Oct 20
Mijn ervaringen met Sorensen Advocaten zijn zeer positief. Zij zijn zeer ervaren en hebben altijd direct een oplossing. Zij maken de zaak direct eigen. Goede communicatie, ook Engelstalig.
Lydia BoktorLydia Boktor
15:19 28 Jun 20
Super fine lawyer. Knew my situation and offer options.
Lissa SluyterLissa Sluyter
12:01 13 May 20
because of corona only contact by mail and telephone.but good communication and customer-friendly good help.
Matthijs KoornMatthijs Koorn
09:37 14 Dec 19
Yvonne is een kei in haar vak. Communicatie met haar en haar team verloopt soepel en uiterst professioneel. Een conflict in de arbeidsrelatie is nooit leuk maar handel het niet zelf af, schakel Yvonne en haar team in!
Monique RömkensMonique Römkens
14:25 28 Nov 19
Met een goed gevoel kijk ik terug op de juridische ondersteuning die Sörensen|advocaten me geboden heeft bij de afronding van mijn huidige arbeidsrelatie. De kennis en expertise hebben geleid tot een goed zakelijk resultaat. Daarnaast was ook de procesmatige aanpak van meerwaarde voor mij in deze hectische periode.
Karen HuizerKaren Huizer
09:06 03 Oct 19
Deskundig advies door vriendelijke personen.
Nicolas van WensveenNicolas van Wensveen
20:59 07 Aug 19
Prettig in de communicatie en deskundig advies.Raad een ieder aan zich door haar bij te staan indien de situatie zich voordoet.
Marcel MacleodMarcel Macleod
14:13 23 Jul 19
Ik kan Sorensen Advocaten bij een ieder aanraden. Snel antwoord, kennis van zaken en prettig in de communicatie.
Ron SchmitzRon Schmitz
15:38 16 May 18
Deskundige hulp en advies. Ik heb de begeleiding van Yvonne Sorensen als zeer positief ervaren. Mensen die zich afvragen over waar ze moeten wezen voor de nodige bijstand raad ik aan om hier aan te kloppen.
js_loader

Informeer anderen

Schrijf een recensie en vertel hoe u bent geholpen, ga daarvoor naar google

 

 

Bent U nog geen klant?

Neem vrijblijvend contact met ons op en voor u het weet schrijft u binnen een paar maanden ook een positieve recensie.