Claudia Janssen

Claudia JanssenClaudia Janssen advocaat Sorensen advocaten

 

Claudia is sinds 1997 werkzaam als advocaat, waarvan ruim 17 jaar bij een gerenommeerd (internationaal) advocatenkantoor (Loyens & Loeff) en sinds 2015 onder de vlag van een eigen kantoor. Zij was één van de oprichters van het corporate & commercial boutique kantoor in Rotterdam (Quint Legal) (2015-2018) en is vanaf 2019 partner bij Sørensen Advocaten.

 

Claudia is gespecialiseerd in (internationaal) contractenrecht, vastgoed- en installatiebouwprojecten en commercial litigation. Zij heeft ruime ervaring opgedaan met het opzetten van commerciële contractuele relaties (samenwerkingen, distributie/salesprocurement, licenties, algemene voorwaarden), het begeleiden van construction & engineering projecten (turnkey, EPC, Fidic, UAV-GC) en het behandelen van contractuele geschillen. Claudia is lid van de Vereniging voor Bouwrecht (-Advocaten), de Vereniging voor Procesrecht en de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht.

 

Als eigentijdse en toegankelijke advocaat helpt Claudia ondernemers en ondernemingen verder bij het realiseren van hun internationale ambities. Zij combineert hoogwaardige juridische dienstverlening en service met persoonlijke toewijding en flexibiliteit. Cliënten zeggen verder over Claudia dat zij toegankelijk, betrokken en oplossingsgericht is.

 

Binnen het samenwerkingsverband van Sørensen Advocaten is Claudia als advocaat verbonden aan Lemon Legal B.V. Lemon Legal vormt geen maatschap of vennootschap onder firma met andere advocatenpraktijken binnen het samenwerkingsverband.

 

Claudia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: (i) verbintenissenrecht (agentuur en distributie); en (ii) vastgoedrecht (bouwrecht). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Aarzel niet om contact op te nemen met Claudia op janssen@sorensenadvocaten.nl en/of op +31 (0)6 51 61 5344.