Disclaimer

Disclaimer op de website van Sørensen Advocaten (NL)

De website van Sørensen Advocaten en de daarop verschenen publicaties, artikelen en posts zijn met zorg samengesteld. Sørensen Advocaten en de bij haar aangesloten (praktijk)vennootschappen staan er echter niet voor in dat de website en publicaties, artikelen en posts geen informatie bevatten die onjuist, verouderd of incompleet is. De informatie is bovendien van algemene aard en kan niet worden beschouwd als (vervanging van) juridisch advies.

Aan bedoelde informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Sørensen Advocaten en de bij haar aangesloten (praktijk)vennootschappen zijn niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de (informatie op de) website.

Voor zover deze website hyperlinks naar websites van derden bevat, is / zijn (de (praktijk)vennootschappen aangesloten bij) Sørensen Advocaten niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van die websites en evenmin aansprakelijk voor de inhoud daarvan.

Door het bezoeken en gebruiken van de (informatie op de) website van Sørensen Advocaten stemt u in met bovenstaande gebruiksvoorwaarden. Relaties met Sørensen Advocaten en de bij haar aangesloten (praktijk)vennootschappen worden beheerst door Nederlands recht.

Voor concreet advies kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen op +31 10 249 24 44 of mail@sorensenadvocaten.nl.